SON DAKİKA

DİCE KAYEK TÜRKİYE’DEKİ İLK POP-UP MAĞAZASI İLE BEYMEN İSTİNYEPARK’TA

Moda ve tasarım alanında Türkiye’nin uluslararası alanlarda en tanınmış markalarından, Ayşe Ege ve Ece Ege tarafından kurulan Dice Kayek, modanın kalbinin attığı şehirlerde Pop-Up mağazalarını açmaya devam ediyor. Dice Kayek, Paris, Londra ve New York’taki Pop-Up mağazalarından sonra şimdi de İstanbul’da…

Dice Kayek, moda başkentlerinden biri olarak kabul edilen İstanbul’da, “Yenilenen ve Büyüyen” vizyonuyla kapılarını yeniden açan Beymen İstinyePark’taki Pop-Up mağazasıyla 10 Ekim-10 Kasım 2024 tarihleri arasında Türk moda severlerle bir araya geliyor.

İstanbul ve Paris merkezli ünlü moda markası Dice Kayek, Paris’te kurulduğunda da ilk müşterisi olan, o günden bugüne manevi bir bağla çalışmalarını sürdürdüğü, Türkiye’nin lüks moda ve yaşam stili destinasyonu Beymen ile iş birliği yaparak açtığı Pop-Up mağazada ikonik ürünleri satışa sunuyor. Londra merkezli Universial Design Studio iş birliğiyle yenilenen tasarımı ile lükse yeni bir boyut kazandıran Beymen İstinyePark Dice Kayek Pop-Up mağazada, Sonbahar-Kış’24/25 koleksiyonunun yanı sıra aksesuar ve elbise koleksiyonu da yer alıyor.

Okunma Sayısı: 196

İlgili Haberler