SON DAKİKA

Diyet & BeslenmeKültür & SanatMagazinManşetModaSağlıkSporTeknolojiÜst ManşetYaşam

Ada’dan Şehre Bir Bakış: Antigoni6 Yaz’24 Koleksiyonu

Burgazada’nın huzur dolu ama şehrin kalbinde yaşamından ilham alan Antigoni6; buram buram deniz kokan koleksiyonu Yaz’24 ile karşımızda! Özel tasarımlarıyla mevsimin enerjisini ve adaların huzurunu şehir hayatına taşıyan ve Antigoni6 tarafından sınırlı sayıda üretilen koleksiyon, bu yaza damgasını vuracak.

Adadan şehre yepyeni bir bakış açısı sunan Antigoni6’in Yaz’24 koleksiyonu, adaların dingin atmosferini ve geçmişin zarif detaylarını günümüz modern stiline taşıyarak beğeni topluyor.

 

Her bir parçada, adaların büyüleyici huzurunu ve şehir manzarasının enerjisinin hissedildiği koleksiyon; lodos rüzgârı gibi, kendine özgü, etkileyici ve özgür bir duruş sergilemek isteyenler için tasarlandı. Sınırlı sayıda üretilen kadın ve erkekler için üretilen özel tasarımlı parçalar; günlük yaşamdan özel davetlere kadar her ana ederek, zarafet ve şıklık sunuyor. Koleksiyonda özel tasarımlı elbiseler, farklı kesim ve tarzda şortlar, Rumi’nin sözlerini taşıyan t-shirtler, gömlek elbiseler gibi ürünler yer alırken, Anitgoni6 tarafından tasarlanan ve üretilen, adanın sembollerinin yansıtıldığı ‘denizanası’ gümüş yüzük ve ‘tazeler’ isimli gümüş kolye de Antigoni6 koleksiyonunun bütünleyicisi olarak dikkat çekiyor. Keşif heyecanı ve tasarımın farklılığı ile bir araya gelen Antigoni6 koleksiyonunda yer alan, tek tek ve birlikte bir deneyim bütünü oluşturan ürünlere www.antigoni6.com adresinden ulaşılabiliyor.

Yaz’24Şehrin Stiline Antigoni6 İmzası 

 

LENA: Hem şehre hem sayfiyeye uygun kışkırtıcı tasarım

Adaların dingin atmosferinden beslenen LENA özel tasarım elbise, vazgeçilmez çizgili tasarımların en güzel örneklerinden biri olarak beğeni toplarken, kırmızı şerit detayları ile dikkat çekiyor. Koleksiyonun en dikkat çekici parçalarından biri olan bu tasarım, sıcak havanın ılık esintisini stilinize yansıtacak, şehirde ve sayfiyede rahatlıkla kullanabileceğiniz bir seçenek sunuyor.

 

DUDU Elbise: Yaz mevsimine imzanızı atın

Antigoni6 koleksiyonunun eşsiz parçalarından Dudu elbise, geçmişin özgür ruhunu ve adaların stilini taşıyor. Kullanımı çok rahat kumaşı ile dikkat çeken elbisenin beyaz ve siyah seçeceği yer alıyor. Dudu elbise özel tasarımı ile yaz aylarına özel bir imza atmanızı sağlıyor.

 

AREKİ Pantolon: Rahatlık ve şıklığın buluşması

Antigno6 Yaz’24 koleksiyonunun özel parçalarından Areki kadın pantolon, spor-klasik tarzdaki kombinleriniz için ideal bir seçim sunuyor. Yüzde yüz pamuk kumaşıyla rahatlığı ve şıklığı bir arada buluşturan bu pantolon, her gününüzde size eşlik edecek.

 

GABİ Gömlek: Beyazın cazibesi Ada’nın stili ile birleşti

Gabi kadın gömlek, beyazın cazibesini kırmızı detayları ile adaların stiliyle birleştiriyor. Detaylı tasarımı ve şık duruşuyla her zaman için göz alıcı bir seçenek olan bu gömlek, özel tasarımı ile her dolapta olması gereken zamansız parçalardan.

 

 VIVIEN kadın gömlek bluz

Her biri kendi içinde özel, bir arada bütünün parçası olan Antigoni6 koleksiyonunda yer alan VIVIEN bluz hem beyaz gömlek havasında hem de bluz hissi veriyor. Kolsuz detayıyla yazı selamlarken, beyaz rengiyle asaleti vurguluyor. Koton kumaştan üretilen Vivien modeli gündüzden geceye, sizi uzun bir yolculuğa çıkarıyor.

 

LEANDROS Şort: Her ortama uyum sağlayan tasarım

Leandros şort, gabardin kumaşı ve İtalyan esintisiyle koleksiyonun en dikkat çeken erkek parçalarından biri. Erkeklerin hem tişört hem de gömleklerle rahatlıkla kombinleyebileceği bu şort, pileli tasarımı ile sizi bir adım öteye taşıyacak.

 

MARGO Bluz: Özel tasarımın zarafeti

Margo model önden bağlamalı bluz, Antigoni6 koleksiyonunda özel olarak yer alıyor. Spor-klasik tarzdaki kullanım seçenekleriyle stilinizi tamamlayacak olan bu bluz, yazın enerjisini üzerinizde hissettirecek.

 

RUMI serisi tişörtler: Keşif heyecanı ve farklı tasarım

Antigoni6’in 2024 yaz koleksiyonunun tshirt serisi ‘Rumi’, Mevlâna Celalettin Rumi’nin sözleri ile Antigoni6’in bakış açısının birleştiği bir özel bir seri olarak dikkat çekiyor. 3 farklı teması ile keşif heyecanını ve tasarımın farklılığını birlikte sunan yüzde 100 pamuklu Antigoni6 Rumi t-shirt serisini her gün rahatlıkla kullanabilir, kumaşın dokunuşunun farkını hissedebilirsiniz.

 

SAFİYE kadın gömlek elbise: Omuzlara rüzgâr değecek

Ada modasının sahip olduğu o zarafeti ölümsüzleştirmeyi arzu eden Antigoni6 koleksiyonunda yer alan Safiye, hem elbise hem tunik hem de gömlek! Beyaz ve mavi renk seçeneklerine sahip poplin kumaştan üretilen, tasarımındaki şıklık, kullanım alternatifleriyle ön plana çıkan, düşük kol dekoltesiyle spor ve klasik tarzda tercih edilebilecek bu elbiseyle, yazın çok şık olacaksınız.

 

LEVON Erkek Gabardin Şort

Gömlekle, dilerseniz tişörtle kombinleyeceğiniz, tüm yaz tercih edeceğiniz bir tasarım. Gabardinden üretilen Levon model şort, renginin kullanım avantajı ve stilindeki şıklıkla en vazgeçilmezlerden olacak.

 

Antigoni6’nın dünyasına adım atmak ve sınırlı sayıda üretilen koleksiyonunu www.antigoni6.com sitesinde keşfedebilirsiniz.

İlgili Haberler