SON DAKİKA

İşte benim hikayem

İşte benim hikayem diyor Can Sabri Dolu

“İKİ KİŞİLİK AYVALIK”  URLA’DAN AYVALIK’A SELAM OLSUN…

 Geçtiğimiz yıl Ayvalık’ta hizmet vermeye başlayan dünyanın iki kişilik ilk ve tek teras restoranı “İki Kişilik Ayvalık”ın fikir sahibi ve şefi Can Sabri Dolu, birinci yıllarını Urla’da yakın dostları ve mekanın müdavimleriyle kutladı.

Beyaz yakadan garsonluğa, işsizlikten iflasa, evlat kaybından aile dramına, başarısız bir evlilikten aşk acısına, hastalık, umutlar, müzik ve yemek… İşte benim hikayem diyor Can Sabri Dolu…

Can Sabri Dolu’nun Adana’da başlayan hikayesi şehirler arası yaşanmışlıklar ve Ayvalık’tan sonra Urla’da devam ediyor. Hayatın getirdikleri karşısında pes etmeyen ve yaşadıkları neticesinde yoktan var etme yetilerini ortaya koymayı başaran Can Sabri Dolu, yaşamı boyunca edindiği tüm bilgi, beceri ve deneyimlerinin karşılığında “İki Kişilik Teras Restoranı” kurarak dünyada bir “ilk”e imza attı.

Ayvalık’ta bir yıl önce misafirlerini ağırlamaya başlayan dünyanın ilk “İki Kişilik Teras Restoranı”, çok kısa sürede kendini özel hissedenlerin, unutulmaz bir akşama imza atmak isteyenlerin tercihi oldu. Sadece akıllarda değil, kalplerde de yer edindiğine inandığı “İki Kişilik Teras Restoran” güzel an’lara Ayvalık’la birlikte Urla’da da tanıklık etmeyi sürdürüyor.

“SİZ ÇOK ÖZELSİNİZ”

“İki Kişilik Ayvalık”ta ve Urla’da baş başa bir yemek ve herkesten, her şeyden uzakta, sadece ‘an’da kalarak çok özel bir deneyim yaşayarak, siz de kendinizi hayata karşı ödüllendirin…

Can Sabri Dolu’nun girişimiyle Urla’ya misafir olan konsept mekanda her akşam sadece iki kişi konuk ediliyor. 19.00’da servis başlayan gece 23.30’da sona eriyor. Misafirlerine en özel günlerinde çözüm ortaklığı yapan Can Sabri Dolu, konaklama ihtiyaçlarını ve akşam yemek programına ilişkin kendilerini özel hissetmelerini sağlayacak yönlendirmeleri de organize ediyor. Misafirlerini VIP araç ile bulunduğu alandan alıp transfer hizmetinin de gerçekleştirildiği gece 30 dakikalık bir çello resitali ile taçlandırılıyor. Menüde ise, isteğe göre vegan, vejeteryan, et, balık ve şusi menüleri yer alıyor.

YOKLUKTAN DOĞAN RESTORAN…

“ Kişilik Ayvalık”ın başarısını dostlarıyla paylaşmak isteyen Sabri Can Dolu, geçtiğimiz hafta sonu Süheyla-Mustafa Önen çiftinin ev sahipliğinde, dostlarıyla ve mekanın müdavimleriyle Urla’da bir araya geldi. Özel bir menü eşliğinde sunumların yapıldığı geceye Fadik Sevin Atasoy, Emel Göksu, Ayça İnci, Ayçin İnci, Burhan Şeşen, İlhan Güzeliş, Urla Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Birol Aydınhan, Urla Belediyesi Başkan Danışmanı Hamza Mert Mertoğlu, Urla Kent Konseyi Başkanı Hadi Başman ile birlikte İzmir, Urla ve Ayvalık’tan gelen konuklar katıldı.

Okunma Sayısı: 144

İlgili Haberler