SON DAKİKA

ÜNLÜ SANATÇI EMRAH KONSERİNDE, OĞLUYLA DÜET YAPTI!

Ünlü sanatçı Emrah, dünya turnesinin başlangıcı Londra’da, oğlu  Elyesa ve kızı Eleysa ile birlikte sahneye çıktı. 10 yaşındaki oğlu ve 8 yaşındaki kızıyla sahnede muhteşem bir görüntü veren Emrah, konser sırasında onları sahneye çağırdı. Çocuklarıyla sahnede birlikte yer alarak, onlara hoş bir anı bırakmak istediğini belirten ünlü sanatçı, oğlu Elyesa ile birlikte ‘Götür Beni Gittiğin Yere’yi söyledi. Sesinin güzelliği ile dikkat çeken Elyesa, sahnedeki profesyonelliği ile de bol alkış aldı. Kızının da sesinin çok güzel olduğunu söyleyen Emrah , ‘Onlar ben ve annesi için hayatımızın en önemli varlıkları. İkisi de müziğe yetenekli ve ilgililer. Annesi de ben de her zaman onların destekçisiyiz’ dedi.

Ünlü sanatçı Emrah, geçtiğimiz günlerde özel uçakla dünya turnesine çıkmasıyla çok konuşulmuştu. İş dışındaki her anını Bodrum’da yaşayan çocuklarıyla geçirmeyi tercih eden Emrah, vaktini en efektif şekilde değerlendirmek istediği için, çareyi özel uçakta bulmuştu.

Londra’daki ilk konserinden sonra Belçika, 25 Ekim Frankfurt, 26 Ekim Stockholm, 2 Kasım Amsterdam 12 Aralık Dubai, 7 Şubat 25 Amerika Los Angeles, 8 Şubat Amerika Texas Houston, 14 -15 Şubat Canada Toronto, 21 – 22 Şubat Canada Vancouver,’da sahne alacak olan ünlü sanatçı, şubat ayında Azerbaycan ve İran konserinden sonra turnesini tamamlamış olacak.

Okunma Sayısı: 156

İlgili Haberler