SON DAKİKA

Victoria’s Secret Fashion Show

Victoria’s Secret’ın ikon haline gelen sıra dışı defilesi Victoria’s Secret Fashion Show’da, süper modellerin sahne arkasında kullandığı ürünler, Özel Backstage Koleksiyonu ile 16 Ekim’den itibaren Türkiye’de satışa sunuldu.

Moda dünyasının en ünlü şovlarından Victoria’s Secret 2024 Fashion Show’un başrolündeki süper modeller, defile öncesi ve sonrası kullandıkları ürün ve aksesuarlarla da çok konuşuldu. Büyük ilgi uyandıran defilenin sahne arkası ürünleri, özel bir koleksiyonla, Victoria’s Secret mağazalarında yerini aldı.

Victoria’s Secret Defilesi’ne Özel Backstage Koleksiyonu’nda, Victoria’s Secret Fashion Show’un modelleri ve ekibi tarafından giyilen stillerden oluşan kapüşonlu sweatshirt, tayt, tişört, bomber ceket, sporcu sütyeni, paraşüt kumaş ceket, şapka ve spor çantası gibi ürünler yer alıyor.

Victoria’s Secret Defilesi’ne Özel Backstage Koleksiyonu, 16 Ekim’den itibaren çok sınırlı sayıda ve kısa bir süreliğine Türkiye’de de satışa sunuldu. Bu özel koleksiyon, tüm ürünleri ile Türkiye’de, yalnızca Akasya, Cevahir, Emaar, Hilltown İzmir, Hilltown Küçükyalı, Mall of Istanbul, Vadi İstanbul, Zorlu ve Panora AVM’lerindeki Victoria’s Secret mağazaları ile online’da yer alıyor. Victoria’s Secret’ın güzellik ürünlerinin satıldığı City’s, Marmara Park, İstinye Park, Palladium, Ankamall, Agora, Next Level, İzmir Forum ve Kentpark’ta ise   Victoria’s Secret Fashion Show’un özel sabahlığı satışa sunulacak.

Okunma Sayısı: 140

İlgili Haberler