SON DAKİKA

Gülşah Saatçi Doğum Gününde Melekler Gibiydi

Ankara’nın tanınmış simalarından İş İnsanı Gülşah Saatçi Behzat  Çayyolu’nda doğum günü kutlaması yaptı. Beyaz elbisesi ile melekleri andıran 50 kişilik bir konseptle doğum günü yapan Gülşah Hanım gecede dostları ile olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi…

Beşiktaş JK Kongre Üyesi – TÜSİAV Gayrimenkul Akademisi Başkanı – ANSEDER Başkan V.- TİAD, TUP Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi olan Gülşah Saatçi; çok sayıdaki sokak hayvanları koruma derneklerinin destekçisi…

İş insanı olarak birçok görevde bulunan Gülşah Saatçi’nin sektöre yön veren firmalardan YES Sir Yatırım markası ile 14 Yıllık tercüme şirketi kendisinin göz bebeği.

Haber: bodrumgezgini

Aile şirketi olarak gayrimenkul sektöründe de başarılı biri olan Gülşah Hanım’ı her yıl olduğu gibi bu senede doğum gününde sevenleri ve dostları yalnız bırakmadılar.

2/5 Asırın tamamlanmasına bir kala dostları ile birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Gülşah hanım; “Yeni yaşıma girdiğim günler bir önceki kutlamalarımdan biraz daha güzel oluyor. Doğum günlerinde dostluklar pekişiyor. Eğlenmek, yemek, gezmek ve yeni dostluklar kurmak için daha çok zamanımız var. Bu gün buraya beni kırmayıp gelen tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız, kendimi melek gibi hissediyorum” dedi.

Doğum günü pastasının gelmesi ile dilek tutup mumları üfleyen Gülşah Hanım, orkestra eşliğinde yeni yaşına girmenin mutluluğunu yaşadı. Pastasını kılıçla kesmesinin ardından dostları Gülşah Hanımın yeni yaşını kutladılar.

Prenses organizasyon ve Nils Pasta’da gecenin mimarları arasında yer alarak Gülşah Hanım’ın güzel bir gece geçirmesine vesile olarak doğum günü kızını mutlu edenler arasında yerini aldılar… 

Gülşah Saatçi’ye yeni yaşında mutluluk ve iş hayatında başarılar diliyoruz…

SİVİL Toplum Kuruluşlarının duayen öncüsü, Türk Sanayici ve İş Adamları Vakfı (TÜSİAV) Yönetim Kurulu Başkanı Veli Sarıtoprak ve eşi de doğum gününe iştirak ettiler. 

Veli Sarıtoprak Gülşah hanıma hediye olarak Atatürk siluiteni takdim ederken…

ERCAN SAATÇİ

GÜRBÜZ BEKİŞ – GÜLŞAH SAATÇİ

HÜSEYİN – SEDA DENİŞLİ

AKIN ATEŞ – GÜLŞAH SAATÇİ

MÜGE ALTIN

Özlem Aytimur ve grubu en güzel şarkılarını doğum günü kızı Gülşah için söyledi… 

Altın Hızma dans doğum günüde şovu ile mükemmel bir performans sergiledi…

 

Okunma Sayısı: 192

İlgili Haberler