SON DAKİKA

DEVRAN’IN SÜRPRİZ PLANI FİNALDE HERKESİ ŞAŞIRTTI!

Ay Yapım imzalı ‘Deha’, dün akşam Show TV’de yayınlanan heyecan dolu yeni bölümüyle izleyicileri ekranlarının başına topladı. Güçlü oyuncu kadrosu ve dikkat çekici sahneleriyle sosyal medyada da gündem olan ‘Deha’, yeni bölümüyle ABC1 20+’da 6,61 izlenme oranı (rating) 18,10 izlenme payı (share), AB’de 5,76 izlenme oranı (rating) 18,01 izlenme payı (share), Total’de de 5,55 izlenme oranı (rating) 16,21 izlenme payı (share) elde etti.

Senaryosunu Damla Serim’in yazdığı, yönetmenliğini Umut Aral’ın üstlendiği, Ay Yapım imzalı ‘Deha’ temponun hiç düşmediği 4. bölümüyle dün akşam Show TV’de ekranlara geldi. Aras Bulut İynemli, Uğur Polat, Taner Ölmez, Onur Saylak, Melis Sezen, Ahsen Eroğlu, Seda Akman, Zuhal Gencer, Umutcan Ütebay, Emel Göksu, Cenk Kangöz, Taner Rumeli, Oğulcan Arman Uslu, Eylül Ersöz, Çağrı Atakan, Ali Berge, Çağan Efe Ak, Abdurrahman Yunusoğlu ve Yusuf Selim Uğurlu’dan oluşan güçlü oyuncu kadrosuyla ‘Deha’ yeni bölümüyle de izleyicileri ekran başına kilitledi. Sosyal medyada da çok konuşulan dizi #Deha etiketiyle 6 saat 10 dakika X Türkiye’de TT listesinin zirvesinde yer aldı.

 

Dizide Ceylan’ın İskender’i vurmasıyla tüm aile büyük bir şaşkınlık yaşarken İskender’in eline büyük bir koz geçti. Devran, Ceylan’ı korumak için İskender’e Karga’nın parasını aklamasında yardım etmeye karar verdi.

Okunma Sayısı: 412

İlgili Haberler